Gå direkt till innehåll
Våga svart i badrummet! Svart är en tidlös klassiker och i år är den dessutom en av de tydligaste trendfärgerna vi ser i våra badrum. På bilden tvättställ ur Villeroy & Boch serie Artis.
Våga svart i badrummet! Svart är en tidlös klassiker och i år är den dessutom en av de tydligaste trendfärgerna vi ser i våra badrum. På bilden tvättställ ur Villeroy & Boch serie Artis.

Pressmeddelande -

​Svart – färgen som aldrig går ur modet

Trenden med svarta detaljer i våra badrum håller i sig. Vi ser det på allt från möbler, badrumsporslin, blandare till mindre detaljer som knoppar och handtag. Den tidlösa svartvita looken kan både ge ett klassiskt och elegant intryck, men också ett modernt och stilrent. Med inslag av grått eller trä skapas en mer varm atmosfär.

På bilden: Villeroy & Boch tvättställs-kommod ur serien Avento 

Svart kommer alltid att vara den självklara färgen som enkelt kan kombineras med alla andra färger och material och som aldrig går ur modet. Svart är en tidlös klassiker men i år är den dessutom en av de hetaste trendfärgerna, inte minst när det gäller badrum

Stark designduo – vitt och svart

Fördelen med svart är att den kan kombineras med vilken annan färg som helst. Den klassiska svart-vita looken, som i grunden bygger på ett motsatsförhållande och en stark kontrast, används ofta för att skapa lugn i våra badrum. Vi kombinerar ofta svarta badrumsmöbler med vitt sanitetsporslin och ser det som ett klassiskt och tidlöst val när vi renoverar våra badrum. Den tidlösa duon svart och vitt syns i år också extra tydligt i flera av Villeroy & Bochs nyheter.

På bilden: Villeroy & Boch tvättställ i serien Artis 

På bilden: Nyhet från Villeroy & Boch, tvättställ i serien Memento 2.0

Duschtoalett i svart

Om du tröttnat på den klassiska vita toaletten ska du välja en svart istället. Kanske en vägghängd toalett utrustad med den senaste och mest avancerade tekniken på marknaden. ViClean-I100 från Villeroy & Boch är den första svarta duschtoaletten på marknaden och den blir verkligen pricken över i:et ett det moderna badrummet. ViClean-I100 har ett minimalistiskt utseende och den högblanka svarta färgen gör toaletten både komplett och trendig.

På bilden: Nyhet från Villeroy & Boch, duschtoaletten ViClean-I100 i högblank svart - den första svarta duschtoaletten på marknaden.  

För ett perfekt estetiskt uttryck kan man med fördel kombinera den svarta ViClean-toaletten med ett handfat ur Memento 2.0-serien, även det i svart högglans och ett Oberon badkar med svart front. Snyggt och i perfekt harmoni. Med Ceramicplus, ytbehandlingen som gör produkterna mer motståndskraftiga mot smuts- och kalkavlagringar, blir badrumsstädningen dessutom en ren fröjd.

På bilden: Nyhet från Villeroy & Boch, badkar ur serien Oberon

Länk till högupplösta bilder: https://cs.villeroy-boch.com/admin/share/27585859

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Regioner


Villeroy & Boch Gustavsberg AB är en av Skandinaviens ledande producenter av badrumsprodukter. I koncernen ingår varumärkena Villeroy & Boch, Gustavsberg och Vatette. Med fokus på det kompletta badrummet tillhandahåller man produkter som t ex WC, tvättställ, blandare, dusch, badrumsmöbler och badkar och installationsmaterial. Gustavsbergsgruppen har i dag cirka 400 medarbetare och omsätter över 1,1 miljard SEK (med tableware och export ännu mera). Företaget är ett helägt dotterbolag till den tyska koncernen Villeroy & Boch AG och tillhör därmed en av Europas största producenter av badrumsinredningar.

Gustavsberg har en lång tradition, man startade porslinstillverkning redan år 1825. I Sverige har Gustavsbergsgruppen idag produktionsanläggningar i Gustavsberg och Vårgårda, men ingen porslinstillverkning sker längre i Sverige. I Vårgårdafabriken tillverkar man sina blandare och det marknadsledande rörkopplingssystemet Vatette.

Filosofin har sedan starten varit hög kvalitet, god formgivning, tidlös design och innovativa lösningar. Företaget satsar stort på vattenbesparing och miljöarbete. Läs mer på www.gustavsberg.se

Kontakter

Anna Strand

Anna Strand

Presskontakt Marketing Communications Manager Northern Europe Bath & Wellness 070 073 01 44

Relaterat innehåll

Relaterade event