Gå direkt till innehåll
Atlantic - Utmärkt design är smart design
Atlantic - Utmärkt design är smart design

Pressmeddelande -

Nyhet! Atlantic – blandaren för alla badrum & kök

FORMGIVEN FÖR EN SKÖNARE VARDAG

Gustavsbergs nya serie med blandare är ett bevis på att snygg formgivning är smart formgivning. Serien heter Atlantic och har ett genomtänkt sortiment med blandare för tvättställ, dusch, badkar och kök.

Alla modeller finns i två olika utföranden, för att möta de högt ställda krav som finns på marknaden. Det ena utförandet är blyfria varianter som är energiklassade och utrustade med smarta vatten- och energisparfunktioner. 

Vi vill påstå att Atlantic alltid är rätt val – oavsett om du utgår från design, funktion, installation, miljöhänsyn eller kvalitet.

Skön för ögat, skön för handen. Skönhet är inte bara för ögat. Undersidan av den greppvänliga spaken har en subtil skålning som ger en känsla av kvalitet vid varje användning.

EN BLANDARE FÖR ALLA BADRUM OCH KÖK

Samtliga blandare i Atlantic-serien har en självklar och stilren design för sin tid, med kvalitet från Gustavsberg där man utvecklat och tillverkat blandare sedan 1920.

Atlantic-serien har skapats av Gustavsbergs utvecklingsteam i nära samarbete med industridesignbolaget Propeller. Men även leverantörer och kunder i form av installatörer och inköpare har varit delaktiga under projektets gång.

Resultatet är en lösning för alla, i alla led. Formgivarna bakom Atlantic har hittat en lätthet i uttrycket som tillför en känsla av design och kvalitet i alla badrum och kök , från herrgård till stuga – via trendmedveten lägenhet i stan. Med Atlantic är det lätt att vara prismedveten, miljömedveten och designmedveten på samma gång.

Smart form, vacker form. Den välvda ytan skickar vattnet vidare och minimerar kalkavlagringar på utlopps-pipen. Den kraftfulla designade foten ligger tätt mot porslinet och ger blandaren stabilitet.

Design som talar. ”Varmt eller kallt”? Utmärkt form tala

Mer plats i badet. Badkarsblandarens vridbara utlopps-pip är ett exempel på en liten men smart detalj som förbättrar din badupplevelse.

Utmärkt form, utmärkt funktion. Atlantic dusch- och badkarsblandare har safe-touch funktion, som minimerar värmen på blandarens framsida.

Mer information om nyheten Atlantic hittar du på gustavsberg.se

Besök vårt nätmagasin InspiredBy för mer badrumsinspiration.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Regioner


Villeroy & Boch Gustavsberg AB är en av Skandinaviens ledande producenter av badrumsprodukter. I koncernen ingår varumärkena VIlleroy & Boch, Gustavsberg och Vatette. Med fokus på det kompletta badrummet tillhandahåller man produkter som t ex WC, tvättställ, blandare, dusch, badrumsmöbler och badkar och installationsmaterial. Gustavsbergsgruppen har i dag cirka 400 medarbetare och omsätter över 1,1 miljard SEK (med tableware och export ännu mera) . Företaget är ett helägt dotterbolag till den tyska koncernen Villeroy & Boch AG och tillhör därmed en av Europas största producenter av badrumsinredningar.

Gustavsberg har en lång tradition, man startade porslinstillverkning redan år 1825. I Sverige har Gustavsbergsgruppen idag produktionsanläggningar i Gustavsberg och Vårgårda, men ingen porslinstillverkning sker längre i Sverige. I Vårgårdafabriken tillverkar man sina blandare och det marknadsledande rörkopplingssystemet Vatette.

Filosofin har sedan starten varit hög kvalitet, god formgivning, tidlös design och innovativa lösningar. Företaget satsar stort på vattenbesparing och miljöarbete. Läs mer på www.gustavsberg.se

Kontakter

Anna Strand

Anna Strand

Presskontakt Marketing Communications Manager Northern Europe Bath & Wellness 070 073 01 44

Relaterat innehåll

Relaterade event