Gå direkt till innehåll
Villeroy & Boch: Subway 3.0 TwistFlush
Villeroy & Boch: Subway 3.0 TwistFlush

Pressmeddelande -

Nyhet! TwistFlush - innovativ toalettspolning med virvelfunktion

Den nya revolutionerande spolningstekniken TwistFlush ger ett extra rent och hygieniskt resultat, samtidigt som den är vattenbesparande. TwistFlush har den senaste spoltekniken som effektivt rengör hela skålen med en kraftfull vattenvirvel. Mindre vattenmängd behövs och rengöringen blir effektivare i hela skålen. TwistFlush utnyttjar spolvattnet mycket effektivt i varje spolning.

Ekonomisk men ändå kraftfull

En hållbar livsstil innebär ett medvetet utnyttjande av resurser. En TwistFlush-toalett, som sparar dyrbart vatten varje gång den spolas spelar en viktig roll i detta sammanhang. Det går endast åt 4,5 liter för en stor spolning och knappt 3 liter för en liten. Eftersom spolningen är så kraftfull räcker det oftast med enbart en spolning. Dessutom överträffar den patentsökta unika spolningstekniken standardkraven* eftersom den kontrollerade vattenvirveln skapar ett kraftfullt flöde i den konformade skålen och gör rent i hela skålen.

Praktisk och lätt att rengöra utan borste

Tråkiga toalettborstar behövs inte mer utan TwistFlush spolar effektivt rent den smarta designade skålen, med branta och glatta väggar, där blir det svårare för smuts att få fäste. Det går lätt och snabbt att rengöra en TwistFlush-toalett tack vare den öppna spolkanten och släta formen – ytterligare en hygienisk fördel. CeramicPlus och AntiBac gör att skålen blir ännu renare, samtidigt som bakterietillväxten minskar med 99,9% 

Förhindrar stänk och aerosoler

Den kontrollerade virvelkraften för spolvattnet dit det behövs. Detta motverkar stänk och minskar aerosolbildningen betydligt. Ännu en fördel är att TwistFlush låter betydligt mindre än en vanlig spolning.

* Enligt EU-standard EN 997.

Läs mer: https://ish2021.villeroy-boch....

Bilder för nedladdning: https://cs.villeroy-boch.com/openshare/ac24a67f

Ämnen

Kategorier

Regioner


Gustavsberg är en av Skandinaviens ledande producenter av badrumsprodukter. Hög nordisk standard, tidlös design och smarta lösningar som spar vatten, energi och pengar gör det enkelt att skapa ett komplett badrum från Gustavsberg.

Företaget ägs av den tyska koncernen Villeroy & Boch AG, en av Europas största producenter av badrumsinredningar. I koncernen ingår även varumärket Vatette, ledande inom installationsmaterial för badrum. Gustavsbergsgruppen har i dag ca 400 medarbetare och omsätter över 1,1 miljard SEK.

Porslinstillverkning i Gustavsberg startade 1825. De första badrumsprodukterna tillverkades 1939 och sedan dess har Gustavsberg stått för hög kvalitet, god formgivning och innovativa lösningar i badrumsmiljö. Idag har porslinstillverkningen ersatts av montering i Gustavsberg, men i fabriken i Vårgårda tillverkas fortfarande blandare och har så gjort i över 100 år. Idag är Gustavsberg ledare inom vattenbesparing och miljöarbete – från produkt till färdig installation. Läs mer på www.gustavsberg.se

Kontakter

Anna Strand

Anna Strand

Presskontakt Marketing Communications Manager Northern Europe Bath & Wellness 070 073 01 44

Relaterat innehåll