Gå direkt till innehåll
Helsvart badrum med Memento från Villeroy & Boch

Pressmeddelande -

Helsvart badrum med Memento från Villeroy & Boch

Bland höstens nyheter från Villeroy & Boch märks bland annat att serien Memento utökas med vägghängd wc och bidé i svart. Det gör att det nu går att inreda badrummet helt i svart. Sortimentet kompletteras också med ytterligare bredder på handfaten.

Serien Memento med det svarta tvättstället från Villeroy & Boch blev en succé med det rena, enkla och kantiga formspråket när den lanserades för två år sedan. Badrumsinredningen är minimalistisk och stilren med material som mörkt trä, svart porslin och rostfritt stål. Hittills har det funnits handfat och badrumsmöbler i serien, nu utökas sortimentet med vägghängd wc, bidé och ytterligare bredder på handfaten. Det gör att det nu går att inreda badrummet helt i svart med produkter från Memento.

Det befintliga sortimentet av handfat utökas med bredden 100 cm och ett mindre handfat med måtten 40 x 26 cm. Handfaten finns därmed i bredderna 50, 60, 80, 100 och 120 cm, i både svart och vitt porslin. Till de vita handfaten går det att välja dekoren New Glory i form av ett matt blommotiv. New Glory finns i färgerna vitt eller platinum.

Prisexempel:

  • Tvättställ i vitt för montering på bänkskiva 60 x 42 cm: 4 176 kr
  • Tvättställ i svart för montering på bänkskiva 60 x 42 cm: 5 405 kr
  • Tvättställ i vitt med dekoren New Glory i platinum 60 x 42 cm: 8 491kr

För mer information och bilder välkommen att kontakta:
Kristina Busic, PR & Communications Manager Villeroy & Boch Gustavsberg AB.

Telefon: 076 135 83 62

Email: kristina.busic@gustavsberg.com.

Om Villeroy & Boch Gustavsberg AB:

Villeroy & Boch Gustavsberg AB är en av Skandinaviens ledande producenter av badrumsprodukter. I koncernen ingår varumärkena Gustavsberg och Villeroy & Boch, som har fokus på alla produkter inom badrummet, t ex WC, tvättställ, blandare, badrumsmöbler, badkar och massagebadkar. Gustavsbergsgruppen har i dag cirka 500 medarbetare och omsätter över 1,2 miljarder SEK. Företaget är ett helägt dotterbolag till den tyska koncernen Villeroy & Boch AG och tillhör därmed en av Europas största producenter av badrumsinredningar. Läs mer på www.gustavsberg.se

Om Villeroy & Boch AG:

Villeroy & Boch - med säte i Mettlach/Tyskland har produktionsenheter i Europa, Mexiko och Thailand. Sortimentet består av artiklar från tre divisioner: Bad & Wellness, Hushållsporslin och Kakel. Koncernen har 9000 anställda. Villeroy & Boch grundades för 261 år sedan och är ett europeiskt livsstilsföretag som är aktivt i 125 länder världen över. Läs mer på www.villeroy-boch.com

Ämnen

Kategorier

Kontakter

Anna Strand

Anna Strand

Presskontakt Marketing Communications Manager Northern Europe Bath & Wellness 070 073 01 44