Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

Ny VD på Villeroy & Boch Gustavsberg AB

Peter Larsson har utsetts till ny VD för Villeroy & Boch Gustavsberg. Han har varit en del av ledningsgruppen sedan 2006 då han anställdes som Supply Chain Manager för Skandinavien, Baltikum och Ryssland. Detta ansvarsområde kommer han att behålla.

Peter Larsson har tidigare varit anställd på Ericsson Telecom och Segerström & Svensson Stockholm. Sedan 2000 har han haft olika chefsbefattningar på Allgon Systems. 2003-2006 var han Director Global Production Development på Powerwave Technologies Sweden.

Peter Larsson efterträder Johan Boheman som - efter 20 år på företaget - går vidare till PAX där han blir koncernchef.

Peter Larsson tillträder sin nya tjänst 1 januari 2009.

För mer information eller bilder välkommen att kontakta:
Kristina Busic, PR & Communications Manager Villeroy & Boch Gustavsberg AB.

Telefon: 076 135 83 62

Email: kristina.busic@gustavsberg.com.

 

Villeroy & Boch Gustavsberg AB är en av Skandinaviens ledande producenter av badrumsprodukter. I koncernen ingår varumärkena Gustavsberg och Villeroy & Boch, som har fokus på alla produkter inom badrummet, t ex WC, tvättställ, blandare, badrumsmöbler, badkar och massagebadkar. Gustavsbergsgruppen har i dag cirka 550 medarbetare och omsätter över 1,2 miljarder SEK. Företaget är ett helägt dotterbolag till den tyska koncernen Villeroy & Boch AG och tillhör därmed en av Europas största producenter av badrumsinredningar.

Gustavsberg har en lång tradition - porslinstillverkningen startade år 1825 - och företagets kran- och WC-modeller tillverkas i Sverige. Filosofin har sedan starten varit hög kvalitet, god formgivning, tidlös design och innovativa lösningar. Företaget satsar stort på vattenbesparing och miljöarbete. Läs mer på www.gustavsberg.se

Ämnen

Kategorier

Regioner

Kontakter

Anna Strand

Anna Strand

Presskontakt Marketing Communications Manager Northern Europe Bath & Wellness 070 073 01 44