Gå direkt till innehåll
Markoolio tipsar om Gustavsbergs energieffektiva blandare
Markoolio tipsar om Gustavsbergs energieffektiva blandare

Pressmeddelande -

Markoolio i samarbete med Gustavsberg för energieffektiva blandare

Markoolio och Gustavsberg har inlett samarbete för att marknadsföra energieffektiva blandare. Samarbetet ska öka kunskapen om Gustavsbergs energieffektiva produkter. I en kampanjfilm för sociala media ska Markoolio visa kunderna hur blandarna kan spara energi, vatten och pengar. Filmerna kommer att visas på nätet under våren och hösten 2023 med Markoolio som frontfigur och klimatsmart användare.

Gustavsberg har ett starkt engagemang för innovativa, energieffektiva och miljösmarta lösningar och jobbar ständigt med att förbättra sina produkter. Detta för att möta kundernas och slutanvändarnas behov av att minska sin energi- och vattenförbrukning samt CO2 utsläpp.

Samarbetet med Markoolio, Marko Lehtosalo, är ett sätt för Gustavsberg att nå ut till en bredare publik. Samtidigt ska medvetenheten öka om företagets energieffektiva blandare. Med sin popularitet och humor är Marko Lehtosalo en idealisk partner där Gustavsberg får möjlighet att på ett roligt sätt visa hur produkterna kan bidra till effektivare energianvändning som även bidrar till minskad vattenåtgång och CO2 utsläpp.

”Vi är väldigt glada över att ha Marko Lehtosalo ombord på detta samarbete”, säger Thomas Göransson Försäljningschef för Villeroy & Boch Gustavsberg Sverige. “Markoolio är en profil som verkligen kan nå ut till en bred publik. Han kan hjälpa oss att sprida vårt budskap om hur vi kan hjälpa våra kunder att minska sin energiförbrukning och därmed även spara pengar. Vi är övertygade om att våra kampanjfilmer kommer att bli uppskattade av både våra nya och gamla kunder”, fortsätter Thomas Göransson.

”Jag är verkligen glad över att få samarbeta med Gustavsberg”, säger Marko Lehtosalo. ”Jag har alltid varit intresserad av teknik och energieffektivitet, så jag känner att det här samarbetet är en perfekt matchning. Jag tror att många av mina följare också kommer att uppskatta Gustavsbergs smarta och miljövänliga produkter”, fortsätter Marko Lehtosalo.

Kampanjfilmerna kommer att gå på sociala medier under våren och hösten 2023. Med filmerna ska Gustavsberg nå ut till en bredare publik och få bättre genomslag för sina energieffektiva produkter. Företaget ser fram emot resultatet av detta spännande samarbete och hur det kommer att bidra till ökad kunskap om hållbarhet genom lägre energiförbrukning.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Sedan 1825 har Gustavsberg varit en del av samhällsbygget och spelat en viktig roll för människors välmående och livskvalitet. Idag är Gustavsberg en av Skandinaviens ledande leverantörer av badrumsprodukter. Ett badrum från Gustavsberg håller i generationer. Hög skandinavisk kvalitet, tidlös design och innovativa lösningar som sparar vatten, energi och pengar gör det enkelt att njuta livet i badrummet till fullo.

Villeroy & Boch Gustavsberg ägs av Villeroy & Boch Group med säte i Tyskland. Koncernen är en av Europas största producenter av badrumsinredningar och bordsporslin. Villeroy & Boch Gustavsberg är verksamt i Norra Europa och representerar även varumärket Vatette som är ledande inom installationsprodukter för kompletta tappvattensystem. Företaget har ca 400 medarbetare och omsätter över 1,1 miljarder SEK.

Kontakter

Anna Strand

Anna Strand

Presskontakt Marketing Communications Manager Northern Europe Bath & Wellness 070 073 01 44