Gå direkt till innehåll
Niclas Tenselius (till vänster) blir ny försäljningsdirektör för norra Europa och Thomas Göransson (till höger) blir ny försäljningschef för Sverige
Niclas Tenselius (till vänster) blir ny försäljningsdirektör för norra Europa och Thomas Göransson (till höger) blir ny försäljningschef för Sverige

Pressmeddelande -

Förändringar i säljledningen - Niclas Tenselius blir ny försäljningsdirektör för norra Europa och Thomas Göransson blir ny försäljningschef för Sverige

Vi är glada att kunna meddela att Niclas Tenselius utsetts till försäljningsdirektör norra Europa för Bathroom & Wellness-divisionen på Villeroy & Boch Gustavsberg från den 1 januari 2023. Han efterträder därmed James Nutting som har utsetts till Director Sales EMEA International Bathroom & Wellness hos Villeroy & Boch. James Nutting kommer att fortsätta som marknadsdirektör för norra Europa tills vidare.

Senast har Niclas arbetat som landschef för Sverige inom Bathroom & Wellness-divisionen.

Niclas kommer att ansvara för försäljningen övergripande inom norra Europa och kommer att ingå i ledningsgruppen.

"Jag tar tillfället i akt att tacka alla fantastiska medarbetare och kunder för den resa vi har gjort under mina år som landschef Sverige. Jag ser fram emot att lära känna nya kunder och medarbetare i vår region norra Europa", säger Niclas Tenselius försäljningsdirektör norra Europa.

Vi är också glada att meddela att Thomas Göransson utsetts till försäljningschef Sverige, med ansvar för fältförsäljning, kundservice, trade marketing och säljstöd i Sverige.

Senast har Thomas arbetat som kanalchef för projekt i Sverige inom Bathroom & Wellness-divisionen. Thomas fortsätter ansvara för projektkanalen.

"Jag får nu förmånen att ta över Niclas roll där vi haft en positiv trend under många år. Att ta över efter Niclas kommer att vara en utmaning med hans kunskap och energi, men målet är att fortsätta i samma anda. Ambitionen är att ta ett fastare grepp om att bli kundens förstahandsval genom ett värdeskapande erbjudande, starka varumärken och med hjälp av våra affärsmässiga och engagerade säljare och kollegor", säger Thomas Göranssson kanalchef för projekt & försäljningschef Sverige.

Vi önskar Niclas och Thomas framgång i sina nya roller!

Ämnen

Kategorier


Gustavsberg är en av Skandinaviens ledande leverantörer av badrumsprodukter. Hög nordisk standard, tidlös design och smarta lösningar som spar vatten, energi och pengar gör det enkelt att skapa ett komplett badrum från Gustavsberg.

Företaget ägs av den tyska koncernen Villeroy & Boch AG, en av Europas största producenter av badrumsinredningar. I koncernen ingår även varumärket Vatette, ledande inom installationsmaterial för badrum. Gustavsbergsgruppen har i dag ca 400 medarbetare och omsätter över 1,1 miljard SEK.

Porslinstillverkning i Gustavsberg startade 1825. De första badrumsprodukterna tillverkades 1939 och sedan dess har Gustavsberg stått för hög kvalitet, god formgivning och innovativa lösningar i badrumsmiljö. Idag har porslinstillverkningen ersatts av montering i Gustavsberg, men i fabriken i Vårgårda tillverkas fortfarande blandare och har så gjort i över 100 år. Idag är Gustavsberg ledare inom vattenbesparing och miljöarbete – från produkt till färdig installation. Läs mer på www.gustavsberg.se

Kontakter

Anna Strand

Anna Strand

Presskontakt Marketing Communications Manager Northern Europe Bath & Wellness 070 073 01 44