Gå direkt till innehåll
Nu finns hela Gustavsbergs duschsortiment i matt svart. En matt svart duschvägg med matchande duschblandare och takduschset ger ett stilrent och sofistikerat badrum med stark karaktär.
Nu finns hela Gustavsbergs duschsortiment i matt svart. En matt svart duschvägg med matchande duschblandare och takduschset ger ett stilrent och sofistikerat badrum med stark karaktär.

Pressmeddelande -

Den svarta trenden är här för att stanna - nu finns hela Gustavsbergs duschsortiment i matt svart

Trenden med svart badrumsinredning blir allt mer populär och nu finns hela Gustavsbergs duschsortiment i matt svart. En matt svart duschvägg med matchande duschblandare och takduschset ger ett stilrent och sofistikerat badrum med stark karaktär – och har den stora fördelen med att kunna kombineras med vilken annan kulör som helst.

Gustavsberg kan nu erbjuda hela sitt duschsortiment i matt svart. Svart är en av de stora inredningstrenderna just nu och beroende på hur färgen används kan den ge både ett klassiskt och elegant intryck och även kännas modern och stilren. Den tidlösa färgen passar bra med kontrasterande ljusare färger, och med inslag av trä skapas en varm och mysig atmosfär.

För att matcha det svarta duschsortimentet erbjuder Gustavsberg också ett brett utbud av andra svarta badrumsmöbler, blandare och olika detaljer som knoppar, krokar, handtag och hängare.

– Den som vill gå all-in på svart lägger till badrumsmöbler i svartbetsad askfanér med ett matt svart tvättställ. Addera svart blandare, toalett och kanske till och med ett svart badkar för ett badrum i alla nyanser av svart, säger Fredrik Leander, produktchef för Gustavsbergs möbler.

De senaste tillskotten i sortimentet av matt svarta produkter är duschdörrar ur serierna Round och Square, vilka är försedda med svarta knoppar och svart magnetlist som effektivt stänger duschdörrarna och håller vattenstänk på duschens insida. Sedan tidigare finns ett flertal matt svarta produkter att välja på som bland annat kommodskåp med tvättställ från serien Artic, takdusch och tvättställsblandare ur serien Estetic samt vägghängd toalett ur samma serie i färgen Ebony.

Gustavsbergs fullständiga sortiment av matt svarta produkter finns på www.gustavsberg.com.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Gustavsberg är en av Skandinaviens ledande leverantörer av badrumsprodukter. Hög nordisk standard, tidlös design och smarta lösningar som spar vatten, energi och pengar gör det enkelt att skapa ett komplett badrum från Gustavsberg.

Företaget ägs av den tyska koncernen Villeroy & Boch AG, en av Europas största producenter av badrumsinredningar. I koncernen ingår även varumärket Vatette, ledande inom installationsmaterial för badrum. Gustavsbergsgruppen har i dag ca 400 medarbetare och omsätter över 1,1 miljard SEK.

Porslinstillverkning i Gustavsberg startade 1825. De första badrumsprodukterna tillverkades 1939 och sedan dess har Gustavsberg stått för hög kvalitet, god formgivning och innovativa lösningar i badrumsmiljö. Idag har porslinstillverkningen ersatts av montering i Gustavsberg, men i fabriken i Vårgårda tillverkas fortfarande blandare och har så gjort i över 100 år. Idag är Gustavsberg ledare inom vattenbesparing och miljöarbete – från produkt till färdig installation. Läs mer på www.gustavsberg.se

Kontakter

Anna Strand

Anna Strand

Presskontakt Marketing Communications Manager Northern Europe Bath & Wellness 070 073 01 44

Relaterat innehåll