Gå direkt till innehåll
Artic är Gustavsbergs nya möbelserie. Med Artic är det enkelt att möblera hela badrummet med enhetlig design och känsla.
Artic är Gustavsbergs nya möbelserie. Med Artic är det enkelt att möblera hela badrummet med enhetlig design och känsla.

Pressmeddelande -

Artic är Gustavsbergs nya smarta möbelserie

Badrummet har blivit ett av hemmets viktigaste rum. Det ska vara funktionellt och praktiskt för hela familjen och där ska finnas förvaring – men det ska också vara snyggt, en skön plats för omsorg och återhämtning där man vill tillbringa mycket tid.

Artic är Gustavsbergs nya möbelserie. Med Artic är det enkelt att möblera hela badrummet med enhetlig design och känsla. Möblerna är tillverkade i badrumsanpassade material som håller länge och har minsta möjliga miljöpåverkan.

"Artics tidlösa design gör alla badrum vackrare. Det är en sparsmakad serie men skåpen kommer att svälja allt det du behöver förvara i ett badrum. Möblerna bjuder på generösa förvarings- och avställningsytor och många smarta detaljer" berättar Fredrik Leander, Produktchef på Gustavsberg.

Våga färg

Artic finns i fyra moderna, fräscha och noga utvalda färger. Artic Peach är varm och har stark karaktär, färgen tar för sig lite mer och skapar ett badrum med personlighet. Askgrå är sval och diskret, ger en känsla av tidlös elegans och kvalitet. Med svart askfanér skapar du drama i ditt badrum och såklart finns serien även i klassiskt vitt. 

Form och funktion

Artics stomme har en rak och avskalad look. Skåpstomme, dörrar och lådor, allt i samma färg, ger badrummet en enhetlig färgskala. Möblerna kan utrustas med benställning i matchande, sparsmakad design. Effekten är omedelbar och ger en mer möblerad känsla i badrummet. Välj mellan vit och svart. Insidan av alla lådor och skåp kan förses med sensorstyrd belysning. Den kan även monteras under möblerna för en effektfull belysning av badrummet. Insidan av dörrar har smarta hyllor som gör det enklare att komma åt flaskor och burkar. Även väggskåpen erbjuder massor av förvaringsyta.

Tvättställen till Artic kommoder sträcker sig aningen utanför den underliggande möbeln och den tunna, strama profilen ger en känsla av att porslinet vilar viktlöst på kommoden. Artic tvättställ finns i klassiskt vitt och i matt svart porslin. Bottenventilen med EasyClean gör renhållning och god hygien till en enkel sak. Välj mellan kromad eller matt svart propp. 

Mixa och matcha handtag

Gustavsbergs breda sortiment med handtag och knoppar har breddats med ännu fler modeller som kan mixas och matchas efter smak. Många handtag fungerar även som väggkrokar – för ett stilrent helhetsintryck.

Lev vackert

En spegel monterad på en matt svart ram matchar möblernas design. Övre kanten är försedd med frostad belysning och i nederkant sitter ett hyllplan. Eller Artic spegelskåp matchar möblernas design och färger. Dolt eluttag inuti spegelskåpet och glashyllor som ger gott om förvaring till de småsaker som man vill ha tillgängliga nära tvättstället. Spegelns nederkant är frostad och döljer effektivt fingeravtryck. Dold led-belysning under skåpet ger en skön stämning i badrummet. Finns också med belysning ovanpå skåpet. Välj det som passar i ditt badrum. 

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Gustavsberg är en av Skandinaviens ledande leverantörer av badrumsprodukter. Hög nordisk standard, tidlös design och smarta lösningar som spar vatten, energi och pengar gör det enkelt att skapa ett komplett badrum från Gustavsberg.

Företaget ägs av den tyska koncernen Villeroy & Boch AG, en av Europas största producenter av badrumsinredningar. I koncernen ingår även varumärket Vatette, ledande inom installationsmaterial för badrum. Gustavsbergsgruppen har i dag ca 400 medarbetare och omsätter över 1,1 miljard SEK.

Porslinstillverkning i Gustavsberg startade 1825. De första badrumsprodukterna tillverkades 1939 och sedan dess har Gustavsberg stått för hög kvalitet, god formgivning och innovativa lösningar i badrumsmiljö. Idag har porslinstillverkningen ersatts av montering i Gustavsberg, men i fabriken i Vårgårda tillverkas fortfarande blandare och har så gjort i över 100 år. Idag är Gustavsberg ledare inom vattenbesparing och miljöarbete – från produkt till färdig installation. Läs mer på www.gustavsberg.se

Kontakter

Anna Strand

Anna Strand

Presskontakt Marketing Communications Manager Northern Europe Bath & Wellness 070 073 01 44

Relaterat innehåll